Je bestelling: €0,00

Over Westerwolde Hoeve

Ik ben geboren en getogen in het mooie Westerwolde. Westerwolde is de meest zuid-oostelijk gelegen regio van de provincie Groningen.

Het landschap van Westerwolde is afwisselend met prachtige natuurgebieden, bestaande uit kleinschalig beekdallandschappen met knusse dorpjes, bos, akkers en graslanden.

In Westerwolde kun je genieten van heerlijke wandelingen, mooie fietsroutes en leuke weggetjes om al rijdend in de auto, op de fiets of wandelend te ontdekken.

Wij (mijn man Tom en ik) voeren onze webshop vanuit onze woonboerderij te Wedderveer, kijkend over het natuurgebied de Wedderbergen, waar we samen met onze weimaraner Esrah, onze kat Baloe en onze kippen iedere dag van mogen genieten.

Het is dus niet zo verwondelijk dat we onze webshop vernoemd hebben naar dit mooie gebied in Zuid-Oost Groningen, met als rode draad "Tijdloos genieten van het Buitenleven". 

De liefde en passie voor het het buitenleven en voor het interieur in stoere en landelijke maar tijdloze stijl is nu vertaald in een webshop.

We hopen dat we via "De Westerwolde Hoeve" een stukje passie en liefde voor het buitenleven en voor de landelijke stijl met jullie kunnen delen.

 

Liefs Els.