Je bestelling: €0,00

Kransenkoningin

De Kransenkoningin bevat handgemaakte kransen en toeven ( ook wel festoen of guirlande genoemd). Ik selecteer zelf alle materialen die in een krans of toef worden verwerkt zodat je verzekerd bent van de juiste kwaliteit. De kransen en toeven worden stevig en compact opgebonden wat betekent dat je na het indrogen een mooie volle krans/ toef behoudt.

Een krans/ toef kan op bestelling gemaakt worden en de afgebeelde kransen en toeven zijn voorbeelden. Na de bestelling van een krans of toef wordt de krans/toef gemaakt van vers groen. Hierdoor is de levertijd 5-7 werkdagen.

Bij groendecoraties wordt gebruik gemaakt van diverse seizoensproducten waarvan het aanbod bij de groothandel wisselend kan zijn. 

Een krans kan gemaakt worden in verschillende maten: 25, 30, 40 en 50 cm.

Prijs is afhankelijk van de maat van de strokrans en het groen wat gebruikt gaat worden voor de krans. Uiteraard wordt je tijdig geinformeerd wat de prijs word van de krans zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een toef wordt gemaakt op een met mos omwikkeld touw en kan op iedere gewenste lengte gemaakt worden.

Voor vragen of voor een bestelling van een krans  of toef graag mailen naar info@westerwoldehoeve.nl of vul het contact formulier in.